Vieraskirja

Vieraskirja

 
 
 
 
 
 
Tähdellä * merkityt kentät ovat pakolliset.
Sähköposti-osoitteita ei julkaista.
Turvallisuussyistä IP-osoitteet tallennetaan 3.236.142.143.
Jos viestisi ei näy heti, se on mahdollisesti tarkistettavana.
Vieraskirjan ylläpitäjät pidättävät oikeudet moderoida, poistaa tai olla julkaisematta viestejä.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.
50064 entries.
Pekka Saarinen Pekka Saarinen wrote on 14/06/2024 at 18:59
Fingerporin Alkossa asiakkaat keskustelevat A: Olisiko suositella hyvää viiniä? B: (näyttää pulloa) Olen juonut tätä merkkiä jo useita vuosia --- nyt tulin hakemaan uuden pullon.
Niskurinen Niskurinen wrote on 14/06/2024 at 18:58
Joo, laita vaan Vale-Niskurinen alias illan Anus-Rauha sinne Homeliuksen kansliaan Konklaavi-korvaushakemuksia kolmena kappaleena ja todistusaineistona parikymmentä liuskaa tätä vuoden aikana kertynyttä mielipuolen hohotusta. Mutta jatka vaan hirnumista, joku voi aina pidellä hevosta!
Rauha Annes Niuvanniemi Rauha Annes Niuvanniemi wrote on 14/06/2024 at 17:47
Niskuri-Bimmil "terveissii " sinne !!! holo polo Bööööööööööööö !!! Kuole pois !!!!!!
Niskurinen Niskurinen wrote on 14/06/2024 at 17:43
HeH HeHee ! Täsä kerroin vaan omaa tämänhetkistä olotilaani täältä PYÖREÄSTÄ KOPISTA ... ... ... Niuvasta !
Niskurinen Niskurinen wrote on 14/06/2024 at 17:35
Fingersotessa on oikeudet tehdä mielentilatutkimuksen esivaihetta. Tri Himanen vinssaa tutkittavan jaloistaan riippumaan, asettaa stetoskoopin otsalumpiolle ja kysyy:¨Konklaavituttaako teitä? Tutkittava:¨Hyvin voimakkaasti¨. Sama toistetaan tutkittavan jalkaterät lattian pinnalla. Nyt outo ilmiö tuntuu laimentuneena munaskuissa. Himanen päättelee, että tutkittavan munuaisissa on ohivuotoa ja toteaa:¨Kansankielellä teillä on k..ta päässä¨. Ilman muutahan se konklaavituttaa.
Dipl. ins . Jörkka Tortunpursotin Dipl. ins . Jörkka Tortunpursotin wrote on 14/06/2024 at 14:55
Jälleen Fingerporin kesäinen Lasten Tiedeleiri menossa ... osallistujat syövät suurella halulla Pursoja ja hakkuupiirakkaa ja kaikilla onpi kui onpikin niii-in mukavaa ... ... ... eniten ajatuksia onpi herättänyt kysymys ajatuksesta --- " miltä maailma näyttää nilkoista roikotettaessa " ... ... !!! ... ... ...
Toni Toni wrote on 14/06/2024 at 14:41
Vakuutusmeklari (Suoro?) myy kauppiaalle vahinkovakuutuksen sanoin ”Tämä vahinkovakuutus kattaa mm. liikkeeseenne kohdistuvan ilkivallan”. Myöhemmin kauppias huomaa liikkeensä näyteikkunan rikotun ja julkisivua sotketun, mutta muistaa kuinka ”Onneksi on vahinkovakuutus”. Kauppias kuitenkin pettyy, kun vakuutusmeklari toteaa, että ”Vahinkovakuutus korvaa vain vahingossa tehdyn ilkivallan. Tämä ilkivalta on selvästi tehty tahallaan”.
Artsi Artsi wrote on 14/06/2024 at 13:00
Kuva 1: Fingerporin Palloseuran puuhaajia on kokoontunut palaveriin. Kesälle on suunnitteilla jalkapalloleiri lapsille, jossa harjoitellaan etenkin kulmapotkujen ja keskityspallojen pelaamista. Eräs innokas aktiivi lupaa tehdä myyvän mainoksen. Kuva 2: ihmiset kauhistelevat mainosta, jossa lukee ”Tuo sinäkin lapsesi Fingerporin Palloseuran järjestämälle keskitysleirille!”
Raimo Raimo wrote on 14/06/2024 at 11:04
Rapula-Päivi kertoo haluavansa kohdata jotain toksisesti maskuliinista. Ja kohtaakin: Fingerporin uimarannalta Lasol-pullon sisällön uuvuttaman karpaasin.
Niitä-näitä Niitä-näitä wrote on 14/06/2024 at 10:06
Kultarantakeskustelut päivitetty. Nyt ne pidetään presidentinlinnassa ja kravatit on riisuttu.
Heko Heko wrote on 14/06/2024 at 07:41
Dannyn leikkaus siirtyi, häneltä leikataankin nilkka.
P. Varkila P. Varkila wrote on 14/06/2024 at 05:19
Taivaskanavat eivät näkyneet. Syy selvisi, kun vikakorjaaja kävi paikalla: satelliittiantenni oli suunnattu päin helvettiä.
Niskurinen Niskurinen wrote on 13/06/2024 at 19:10
Mutta ollaan siitä vedonlyönnistä hissuksiin, ilmassa on jo muutenkin kateutta, katkeruutta ja kaunaa. Itse oikeusnäytelmässä jännittää, esittääkö Jörkka Fingerporin kaupunginvaltuustolle korvausvaatimuksen Konklaavin hänelle AJAMASTA työttömyydestä, taloudellisesta ahdingosta vai ajautumisesta ryyppäämiseen ja räyhäämiseen ja mielen järkkymiseen. Ei liene sattumaa, että katkeroitunut kansalainen on valinnut asiansa ajamiseen oikeusteitse juuri Fingerporin.
N:B: N:B: wrote on 13/06/2024 at 17:58
Maksan voittosi kun nähdään.
Niskurinen Niskurinen wrote on 13/06/2024 at 17:39
Aikamoisen koiranoksennuksenhan Jörkka tapansa mukaan latasi. Oikeussalissa olisivat taluttajat tarpeeseen. Vähän jäivät ne lainkohdat vielä epäselviksi.
N.B. N.B. wrote on 13/06/2024 at 17:23
Hiton Niskurinen ! Voitit kympin kun en uskonut että saat Jörkan friikkaamaan ja tuli lyötyä vetoa.
Dipl. ins . Jörkka Tortunpursotin Dipl. ins . Jörkka Tortunpursotin wrote on 13/06/2024 at 17:09
Voe Voe etta Niskurs-Bimmia VITUTTAA .... höh hööööö ... .... mix et mee räkäistä rähjäystäs valita pura netissä KOIVISTON KONKLAAVI mm. ...... HJUMMARRATKO HAISEVA LUTIKKA !!!!!!!!!!! PYYDÄ ET NETTI POISTAA KAEK KONKLAAVIN JUTUT ..... onko OMA LEHMÄ OJASSA ?????????? HÖÖÖÖHö goooooo iiiiö jj !!! SÄ HAISET HAISET ::: BIMMI HAISEEE ...!!!
Niskurinen Niskurinen wrote on 13/06/2024 at 16:56
Jörkka se jaksaa hakata päätään seinään ja jauhaa itsekeksittyä puupää-juridiikkaansa ja kaiken lisäksi politrukin manipulaatiota syy-seuraus- ilmiöistä. Jos joku kirjoittaa, että joidenkin henkilöiden poliittiset ratkaisut AJAVAT ihmisiä massaitsemurhiin , oikeustiedettä opiskelematonkin ymmärtää, että kyseessä on itsekeksittyä juridiikkaa, jolla on käyttöä vain politrukkien propagandassa. Omatekoinen juristi puhuu täällä rikoksista. Nyt olisi aika yksilöidä rikosnimikkeet ja henkilöt rikosnimikekohtaisesti, kuka mihinkin on syyllistynyt ja kuka on syytteitä nostanut. Se, että jotkut ovat kirjoittaneet kirjoja ynnämuuta, ynnämuuta, ei juridisesti anna oikeutta sille, että täällä ei-poliittisella foorumilla joku OTTAA OIKEUDEKSEEN retostella ja vihjailla kuukaudesta toiseen umpiheppoisilla argumenteilla omia uskomuksiaan ja luulojaan. Ei liioin ole oikeutettua, että moderaattori kerta toisensa jälkeen sallii täällä asiassa yhdelle henkilölle mielivaltaisen etuoikeuden. Tyhmäkin tajuaa, mitä siitä seuraa, jos muutkin postaajat ottavat samanlaisen oikeuden itselleen. Silloin olisi jo syytä vakavasti miettiä, mihin tällaista Vieraskirjaa Fingerpori-ilmiössä enää tarvittaisiin.
Rauha Annes Niuvanniemi Rauha Annes Niuvanniemi wrote on 13/06/2024 at 16:51
TAWJALAISET ]]]]]] Himbi Bimmit tuntuux niiku Jaska roikkuuuis huulestö ¤¤¤ Tom Töm TÖÖÖÖ !!!
Tomppa Tomppa wrote on 13/06/2024 at 15:57
Heimo käy kylässä serkkunsa luona maalla. Serkulla on uusi hurjan iso kaappi pirtin nurkassa. Heimo kyselee että mitäs tuolla on? Serkku sanoo: "Siellä on vain työvaatteita ja talviasuja". Kaapin ovi aukeaa ja sieltä tulee tyyppi, joka sanoo:"Jahas, sehän onkin jo kesä tullut - aika lähteä takaisin kaupunkiin."