Vieraskirja

Vieraskirja

 
 
 
 
 
 
Tähdellä * merkityt kentät ovat pakolliset.
Sähköposti-osoitteita ei julkaista.
Turvallisuussyistä IP-osoitteet tallennetaan 3.238.235.248.
Jos viestisi ei näy heti, se on mahdollisesti tarkistettavana.
Vieraskirjan ylläpitäjät pidättävät oikeudet moderoida, poistaa tai olla julkaisematta viestejä.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.
49084 entries.
Jouko Jouko wrote on 30/07/2015 at 15:36
Poliisin \"eristämä\" alue -Mies kaksi miestä värjöttelee talossa missä seinässä isot raot ja tulee läpi. Toinen ihmettelee miksi talo on kyllä ja toinen vastaa , että talo on poliisin eristämä (talon ympärillä on polisiin teipit, \"polisiin eristämä alue\") Kaupungin johtajan palaute -Kaupungin johtaja puhuttelee fingerenergian johtoa : \"Jos totta puhutaan, viimeisin voimahankkeenne on suorastaan rikollinen\". Johto sanoo: \"Entä jos et puhuisi totta, mitä sanoisit\". Siihen Kaunpunginjohtaja ylepeän näköisenä : Hyvältä näyttää!\"
Jari Salokangas Jari Salokangas wrote on 30/07/2015 at 11:10
Saksofonisti soitti varpaillaan. Jake Nyman kertoili sunnuntaina Stockmannin levyosaston myyjiltä kysytyistä hölmöistä kysymyksistä
L Marjamäki L Marjamäki wrote on 30/07/2015 at 09:03
Heimo on vuokrannut kesämökin itselleen ja Irmalle. Allankin on aikeissa tulla yöpymään, kun sattuu ohi kulkemaan. Heimo soittaa vuokraisännälle, ja kysyy saako mökkiin kolmannen vuoteen. Isäntä vastaa puhelimessa: \"Onnistuu kyllä, sohvasta saa levitettyä ihan täysiverisen sängyn.\" Paikanpäällä Heimon avatessa vuodesohvaa, paljastuu keskeltä patjaa iso verinen läikkä. P.s. Perustuu tositapahtumiin pohjanmaalaisessa mökkikylässä
Lasse Mäki Lasse Mäki wrote on 30/07/2015 at 08:54
Ruotsissa lomaillessa sai kaupasta vain lämmintä kakkosta 🙂
ville ville wrote on 30/07/2015 at 06:50
MORJES! Termit huumekoiranohjaaja kuten myös ruumiskoiranohjaaja herättävät hilpeyttä.
Jaana Jaana wrote on 30/07/2015 at 05:31
Hei. Mulle tässä parkin ideaa Fingerporiin. Tän viikon paikallislehdessämme oli autoihin liittyvässä jutussa otsikkona : UUDEN AUTON YLLÄTTÄVÄ HEIKKO KOHTA OVAT JARRUSATULAT- ÄLÄ SEISOTA AUTOA! . Eli Heimo vois ekassa ruudussa katsoa autoa ja yläpuolella lukea tää tää sama teksti Sanomalehden uutisena. Ja tokassa kuvassa Heimo tietenkin seisoo tyytyväisenä siten että auto on pystyssäpäin . Tokana olis tuo naisten viesti / Hiihto. Eikös siihen olisi kanssa aika helppo keksiä joku naseva juttu?? =)
Petri Jaatinen Petri Jaatinen wrote on 30/07/2015 at 05:09
Tervehdys, minulle tuli tällainen Fingerpori mieleen... Autot ajavat vastakkain. Toinen autoilijoista soittaa toiselle: \"Huomasin kun tulit juuri vastaan\" Toisessa kuvassa kaveri on ilkoisillaan vasta kalleuksiensa suojana. Saat käyttää, jos niin katsot. Ystävällisin terveisin Petri Jaatinen
Legioona Legioona wrote on 29/07/2015 at 23:04
Uutta windowsia asentaessa mietin tuleeko koneesta vielä kalua.
J Valtonen J Valtonen wrote on 29/07/2015 at 18:43
Heimo on kävelemässä epäilyttävän näköisellä syrjäkujalla ja ajattelee, että \"täällä saa pitää varansa\"... Vastaan kävelee pari uhkaavan näköistä lihaskimppua, joista toinen riuhtaisee Heimon perstaskusta lompakon ja sanoo: \"Kerrohan kaveri, paljonko sinulla on rahaa tässä lompakossa?\" Heimo vastaa pelokkaana että \"Hmm... pari sataa euroa....\" johon lihaskimppu vastaa: \"Saat pitää sen\".
Rami Rami wrote on 29/07/2015 at 18:35
Voi olla jo käyetty, mutta: Tililleni on tullut 100€ liian vähän rahaa. Pitää soittaa palkanlaskijalle. Palkanlaskijalla: \"Laskin palkkaasi sadalla eurolla viime kuusta.\"
Ari Puikkonen Ari Puikkonen wrote on 29/07/2015 at 17:43
Aulan naulakossa teksti \"Emme vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista\" (esim. Neuvonta voisi sijaita lähellä, missä varsinaisia vastauksia harjoitettaisiin)
Kipa Kipa wrote on 29/07/2015 at 12:43
Tositapahtumiin perustuva tapahtuma, kun äiti ja tytär ajelivat vuosia sitten lomalta kotiin. Poliisi on pysäyttänyt Lassila & Tikanojan auton. Äiti: Hah poliisi ja Lassila & Tikanoja... Tytär: Miksi ? Ä: No varmaan se on ajannu ylinopeutta. T: Mutta miten tiiät että &Tikanoja? Ä: No auton kylessä on logo L&T T: Mutta miksi & Tikanoja? Ä: No se on sen nimi... T: Mutta miksi ja mihin se Lassila etti kanoja...? Ä: Kot kot, Hihiii hahaa 😉
amstrong amstrong wrote on 29/07/2015 at 11:13
Kaksi hahmoa Heimo ja joku toinen, joista toinen syö. Heimo kysyy \"onko uusi ruoka hyvää?\", johon toinen \"voi tätä kerran kuussa syödä\". Seuraavssa kuvssa Heimo on kuussa avaruuspukupäällä ja toteaa jotain tyyliin \"ei tämä nyt niin kovin ihmeellista ole\"
Pekka Saatsi Pekka Saatsi wrote on 29/07/2015 at 11:01
Pari ideaa: vastapuristettu mehu, joka tietysti väännetään käytetyistä vihdoista... Katso, järvessä on meloja!
Jussi Pulkkinen Jussi Pulkkinen wrote on 29/07/2015 at 09:04
Oululaisella rasismilla on pitkät perinteet, liekö jo aseveljet alkaneet puuhaamaan sinne rotu-aaria.
Mika V Mika V wrote on 29/07/2015 at 07:32
Asko koulussa. Wanhaan aikaan tuhmat oppilaat saivat piiskaa tai remmiä. Twistinä se että opettajat ovat tulleet tietoisiksi Askon taipumuksista. \"Luokan uudet säännöt\" tai \"Uudet järjestyssäännöt\", johon on listattu rikkeitä joista seuraa remmiä (piiskaa/keppiä/vyöstä) Kun Askoa rangaistaan. Opettaja osoittaa uutta sääntötaulua, jonka alalaidassa lukee hieman pienemmällä tekstillä \"tai sellaista joka sattuu\". Ja sanoo että sinä et saa remmiä.
Antti Sunell Antti Sunell wrote on 29/07/2015 at 07:27
Bensa-automaatissa lukee:Aloita tankkaus 180 sekunnin kuluessa nostamalla pistooli. Heimo Vesa heiluu bensa-asemalla uhkaavan näköisenä pistooli ojossa...
Vesa ja Janne Vesa ja Janne wrote on 28/07/2015 at 16:31
Saimme inspiraatiota Hakaniemen McDonaldsissa hampurilaisravintolassa tapahtuvaan strippiin. Asiakkaan tilatessa aterian, myyjä kasaa limun ja ranskalaiset prikalle ja sanoo: \"Hamppari tuodaan pöytään\". Asiakkaat istuvat pöytään jolloin tarjoilija tuo paikalle rähjäisen laitapuolenkulkijan.
Oskari Oskari wrote on 28/07/2015 at 16:09
Tämä ensimmäinen on tuttu tilanne viime kesältä, nimittäin: Heimo Vesa vie kaupan palautustiskille aivan rikkinäisen päivänvarjon ja sanoo: \"Ostin tämän eilen.\" Tiskillä on J. Suoro joka sanoo: \"Se on päivän varjo.\" Toisessa strippi-ideassa Heimo on keittiössä tekemässä ruokaa ja kysyy Irmalta neuvoa, \"Suurustanko hienoilla jauhoilla vai karkeilla?\" Irma vastaa: \"Karkeilla\", minkä jälkeen Heimo mättää kattilaan karkkeja.
Kangas Kangas wrote on 28/07/2015 at 12:22
Tästäkin ideaa stripille: Sanonta \"näytän sille taivaanmerkit\" viittaa tietysti jonkinlaiseen tappeluun tai kähinään, mutta toisaalta taivaanmerkkejä voisi olla myös Otava ja muut tähtikuviot. Stripissä Heimo voisi olla tuskastunut johonkin työkaveriin ja Allan voisi kehoittaa häntä näyttämään sille taivaanmerkit. Viimeisessä kuvassa Heimo näyttäisi kolleegalleen kaukoputkella tähtiä ja tokaisisi vaikka että \"Nuo seitsemän tähteä muodostavat Otavan, ja ne kuuluu Ison karhun tähdistöön\". Samanlaisen stripin saisi aikaan vaikka Pahani Julmun antamasta käskystä alaisilleen: \"Menkää ja näyttäkää sille huijarille taivaanmerkit\"...