Vieraskirja

Vieraskirja

 
 
 
 
 
 
Tähdellä * merkityt kentät ovat pakolliset.
Sähköposti-osoitteita ei julkaista.
Turvallisuussyistä IP-osoitteet tallennetaan 3.234.208.66.
Jos viestisi ei näy heti, se on mahdollisesti tarkistettavana.
Vieraskirjan ylläpitäjät pidättävät oikeudet moderoida, poistaa tai olla julkaisematta viestejä.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.
29431 entries.
Vellupirinen Vellupirinen wrote on 22/05/2014 at 04:56:
Iltalehden mukaan vaaleissa ei nähdä selvää voittajaa. Tässä olisi erittäin ajankohtainen strippi... http://www.iltalehti.fi/eurovaalit-2014/2014051918315369_e6.shtml
Mäki Mäki wrote on 22/05/2014 at 04:32:
Heimo kierrättää ja vie roskat poltettava-jäteastiaan. Seuraavalla viikolla roskakuskit tuikkaavat poltettavan jäteastian pihassa tuleen ja tuovat uuden poltettavan jäteastian tilalle.
Ylermi V. Ylermi V. wrote on 22/05/2014 at 04:27:
Ilta-Fingerin toimittaja kuulee keskustelun: - Mitenkäs se Timo T. mikäsenytoli Mikkonen oikein voi? - Sehän on ihan vain A. Seuraavan päivän lööpit: - Finger-Sanomat: Timo T.A toipuu hyvin - Ilta-Finger: Timo T.A on kuollut
Joukainen Joukainen wrote on 22/05/2014 at 04:20:
Pahisten pomo määrää: Kääntäkää minulle auto ennen illan keikkaa. Nörttiapurit katsovat googlen kääntäjästä ja palauttavat lapulla: - the car ahead of tonight\'s gig - bilen inför kvällens spelning yms. yms.
Einari Einari wrote on 22/05/2014 at 01:34:
Heimo on liittynyt Fingerporin vihreisiin ja tutkii uutta jäsenkirjaa. Kirjaa selaessaan hän huomaa että se on täynnä erilaisia käsiä ja jalkoja.
Einari Einari wrote on 22/05/2014 at 00:40:
Homelius on tullut Heimon työpaikalle juuri sopivasti kahvitauon aikaan.Heimo on perehtynyt tieteellisen tarkasti erilaisiin kahvinkeittomenetelmiin ja kysyy Homeliukselta minkälaisen kahvin tämä haluaisi. Homelius siihen; Kiitos vaan,minua varten ei tarvitse keittää. Viimeisessä kuvassa Heimo kaataa kuppiin kylmää keittämätöntä kahvia ja ojentaa sen Homeliukselle.
tulipa taas mieleen tulipa taas mieleen wrote on 21/05/2014 at 20:17:
- Pojat heräävät krapulassa ja toinen toteaa että ollan jouduttu vietnamiin. Toinen tiedustelee miten niin ja siihen vastataan \"hanoista ei saa vettä\". - Heimo näkee kaupungilla karvaisen miehen kantavan jotain työmaahan liittyvää VAARA kylttiä ja ilta-finger sitten uutisoi \"fingerporin keskustassa nähty vaarallinen karhu\" - Heimo näkee miten karvainen mies hakee jostain byroosta jonkun Jällivaaran esitteen ja lukee ilta-fingeristä \"vaarallinen karhu nähty fingerporin keskustassa\". Jos jällivaara olisikin mällivaara, niin tuosta voi vääntää sellaisen stripin, jossa alkutilanne on sama, mutta tulee kaksi eri päätettä, tässä tapauksessa Asko innostuu/loukkaantuu/punastuu/osuu kuvaan kun on aiheena mällivaara.
Matti Rajaniemi Matti Rajaniemi wrote on 21/05/2014 at 09:17:
Heimo Vesa miettii keittiön remontoimista ja lukee lehdestä mainoksen, jossa sanotaan: remontoimme keittiönne uuteen uskoon. Remontin valmistuttua koko keittiö on täynnä Karhun Kansa-uskonnon merkkejä ja symboleita 😀
Godenhjelm Godenhjelm wrote on 21/05/2014 at 09:06:
Muutama idea taas: 1. Isä huutelee autoa ajavalle pojalleen ”nyt vaihdat kesärenkaat alle tai kuolema korjaa!”. Toisessa kuvassa kuolema vaihtaa renkaat kyseiseen autoon. 2. Joku lukee lehteä, jossa otsikko ”Alkoholi laskee poikien elinikää”. Toisessa kuvassa olutpullo sanoo pojalle ”17... ja seuraavaksi täytät sitten 18 vuotta”. 3. Lehdessä lukee ilmoitus: etsitään ompelukerhon pitäjää, jolla on kokemusta lankojen käsittelystä. Toisessa kuvassa sitten nainen on mukiloinut kaksi miestä (lanko), ja sanoo että työ sopisi hänelle. 4. Lehdessä lukee ”Hai tappoi miehen Kreetalla!”. Seuraavassa kuvassa hai on juuri ampunut miehen haulikolla. 5. Toimittaja kysyy mitä pormestari aikoo tehdä kesällä. Pormestari vastaa ”mennään lasten kanssa telttailemaan ja lapsien touhuja on mukava seurata”. Seuraavassa kuvassa lehdessä lukee ”homelius aikoo katsella lapsia teltta pystyssä!”.
Ilmatila Ilmatila wrote on 21/05/2014 at 07:58:
20.5. oli uutinen, että ilmatilaa oli loukattu Porvoon kohdalla. Aluevesirajaan on ankkuroitunut vene, jossa mies huutaa megafoniin: \"Jo on teillä paskat kelit siellä Porvoossa\"
Parviainen Parviainen wrote on 21/05/2014 at 06:21:
Näyttääkö tämä mies tutulle? Ja mies näyttääkin Desmond Tutulle. Heimo valittaa lääkärille, että tällä on ihottumaa Taipeissa. Oireet alkavat taas seuraavalla Taiwanin reissulla.
Johnny Hart Johnny Hart wrote on 20/05/2014 at 22:19:
Heimo on pilkillä ja kairaa avantoa mielessään ohje: Mitä suurempi avanto sitä suurempi kala. Viimeisessä kuvassa Heimo saa kalan joka ei mahdu avannon reiästä.
mistä tiesin mistä tiesin wrote on 20/05/2014 at 22:02:
Näin joskus pariskunnan jossa rouvalla oli pipossa teksti \"bad hair day\". Tuli siinä mieleen, että samassa tilanteessa maksaisin hyvin jos voisi vetäistä päähän mustan hiipparipipon, jossa on iso Askon kuva, hikipisaroineen.
Einari Einari wrote on 20/05/2014 at 22:01:
Heimo menee ottoautomaatille ja nostaa satasen. Hän tunkee rahat taskuunsa, jolloin viimeisessä kuvassa automaatin robottikäsi ottaa ne takaisin.
tai jotain tai jotain wrote on 20/05/2014 at 21:59:
Elokuvatyyppi:\"tein nuorena miehenä paljon pankkiryöstögenreä 8 millisellä, kaverilla oli 16 millinen\". \"jäätiin kiinni, vapauduin vasta.\"
tuli vaan mieleen tuli vaan mieleen wrote on 20/05/2014 at 21:53:
Onko Askolla jo ollut olutpanimoa? Kun tuolla mainoksessa luki \"rakkaudella pantu\".
tuli taas mieleen tuli taas mieleen wrote on 20/05/2014 at 21:41:
Maalimainoksessa lukee \"sävytys kuuluu hintaan\" ja kaupassa myyjä puhuu kuin ruuneperi miten on niin hieno väri että aurinkokin tippuu taivaalta kun tämän näkee. (sävyttää tarinaa) Poliisit jossain tilanteessa huutaa \"kutsukaa karhukopla paikalle\" ja sitten tulee minibussillinen yläosattomissa karvaisia äijiä paikalle. Telkussa näkyy viranomaistiedote \"vaarallinen karhu liikkuu fingerporin keskustan alueella\" ja toisessa kuvassa karvainen äijä pitää portsaria kainalossa ja poliisia toisessa ja remuaa kännispäissään. Joku lukee terveysruokamainosta kaverilleen kahvilassa ja rivo-riitta huutaa siihen \"minä teille hiivattoman piirakan näytän!\" Mistä hyvänsä mainoksesta mikä hyvänsä lupaus \"kaupan päälle\" ja myyjä viskoo kaupantekijäiset sinne kaupan katolle. Oliko jo semmoinen uutinen \"myydään kissan pesä tarpeettomana\" ja myyjä tuumaa ostajalle \"kuoli suolitukokseen\". Koirilla on haukkukisat. Kisoissa tulee puhetta koiralta tuomaristolle kuin käänteisesti Idolseissa: ei sustakaan ole mihinkään, aika läntä tuomariksi olet, sun äitis mielestä osaat ehkä arvostella koiria. Laitoksen ovella lukee \"koe-eläinlaboratorio\". Rotat istuvat minipulpeteissa ja kirjoittavat kokeita muutaman yksilön laatikoissa, joissa on kylttejä \"ylioppilaskirjoitus\", \"ajokorttikoe\", \"pääsykoe, hki lääkis\" ja niin päin pois. Homeliuksen näköinen, mutta ilkeämpi ikämaha on lääkärissä tuskaisen näköisenä \"tarvitsisin hiukan lisätukea\". Lääkäri ojentaa viagrapakettia johon henkilö tuumaa ilmeen muuttumatta \"ei kun pankille\". Asko polkee stepperiä ja katsoo lehtensä yli karvaista miestä hikipisaransa kanssa. Lehden kannessa lukee \"jos kohtaat karhun peräänny rauhallisesti\". Maailman vanhin ammatti tiedetään, sieltäköhän periytyy pankkitermit \"otto\" ja \"pano\". Askon luulisi innostuvan kun näkee tekstin \"ottomaatti\".
korjausehdotus korjausehdotus wrote on 20/05/2014 at 20:47:
Naiset keskustelivat facebookin hienouksista Rivo-Riitan kahvilassa. Toinen kertoo saaneensa viikon aikana jo yli kuusikymmentä tökkäystä. Rivo-Riitta toteaa siihen \"Minä teille tökätyn paikan näytän!\"
jari jari wrote on 20/05/2014 at 15:47:
1. Kelit lämpenee ja Heimo soittaa Askolle että lähdetään ajelee, laita nahkapuku päälle. Heimo ottaa moottoripyörän tallista ja odottaa Askoa joka ilmestyy paikalle SM tyyliin nahkavarusteissa, koppalakki päässä... 2. Kahvilan seinälle liimataan julistetta, jossa lukee Jeesus tulee oletko valmis. Riitta kommentoi tiskin takaa että hän tuli aamulla kolme kertaa ja on taas valmis tulemaan.
tästähän keksii... tästähän keksii... wrote on 20/05/2014 at 11:21:
\"Rakennustekniikka vetää opiskelijoita Hervannassa\"