Vieraskirja

Vieraskirja

 
 
 
 
 
 
Tähdellä * merkityt kentät ovat pakolliset.
Sähköposti-osoitteita ei julkaista.
Turvallisuussyistä IP-osoitteet tallennetaan 35.173.234.140.
Jos viestisi ei näy heti, se on mahdollisesti tarkistettavana.
Vieraskirjan ylläpitäjät pidättävät oikeudet moderoida, poistaa tai olla julkaisematta viestejä.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.
27871 entries.
Källman Källman wrote on 12/09/2013 at 04:57:
\"Miinalaiva Pohjanmaan korvaajalle tulee myös helikopterikansi..\" samaan tyyliin kuin Leonardo Da Vinci keksi helikopterin.
Juho Juho wrote on 12/09/2013 at 04:25:
Nykyään kun postissa on kirjeille ykkös ja kakkosluokka käytössä, kyselee postineiti usein kirjettä viedessä ja postimerkkiä ostaessa että pannaanko ykköseen vai kakkoseen...
Pegge100 Pegge100 wrote on 11/09/2013 at 18:33:
Hei, Kaksi sarjakuvaehdotus: Heimo kirjoilee tietokoneen kanssa ja huutaa: \"eikö tämä vietävä sammu\"? Seuraavaksi Heimo nostaa sormen pystyyn \"ahaa elämyksen saaneena\" ja toisessa kädessä vaikka olut tai viina pullo. Viimeisessä kuvassa Heimo lorottaa alkoholia vaikka koneen päälle ja sanoo riemuissaan, että nyt sinä sammut. Heimo menee seksikaupassa tiskille kumipuku kädessä ja kysyy vaivihkaa: \"missä täällä on sovitus\"? Myyjä viittaa tylysti koppia. Heimo ryntää kopille ja raottaa verhoa, jossa paavi (paavin myssy päässä) on juuri sovittamassa jotain asiaan kuuluvaa vaatetusta ylleen?
Hieno tiedote :D Hieno tiedote 😀 wrote on 11/09/2013 at 17:40:
Keski-Uudenmaan poliisin tiedotteessa tuossa pari päivää sitten; \"Poliisi kaipaa yleisön apua vahingontekoon\" Tuosta saisi kyllä mahtavan stripin tehtyä 😀
Vee Vee wrote on 11/09/2013 at 15:09:
Mies baarissa toiselle: \"Olen rekkamies. Tänäänkin annoin kasettiperälle kyytiä koko päivän.\" Seuraavassa kuvassa rekkamiehen vaimo, jolla on jotenkin C-kasettia muistuttava takamus, toteaa: \"Ei sitä nyt kaikille tarvitse...\"
Vee Vee wrote on 11/09/2013 at 14:29:
Homelius kouluun tutustumisen jälkeisessä tiedotustilaisuudessa: \"Nykyään lapsilla on kokemukseni mukaan hyvä käytös.\" Takarivistä toimittaja kysyy: \"Anteeksi, sanoitteko hyväksi käytöstä?\" Homelius: \"Kyllä, siitä minulla on kokemusta.\" Otsikko: \"Homeliuksella kokemusta hyväksikäytöstä\"
NormanBates NormanBates wrote on 11/09/2013 at 08:45:
90-luvun vanhat jupit pelailevat pesäpalloa. Yksi huutaa takakentällä, etä sain kopin. Muut naureskelevat, että turha sitä on enää menneitä muistella...
Köke Köke wrote on 11/09/2013 at 08:25:
Homelius puhuu reportterille Homelius: Kaaduin pyörällä viikonloppuna ja käteni murtui Reportteri: Oletko käynyt lääkärissä? Homelius voisi vastata joko: Joo, siihen täytyy panna lasta- Jolloin aamun otsikoissa lukisi: Homelius - LASTA ON PANTAVA tai Joo, siihen pantiin lasta ja minut määrättiin tarkempiin tutkimuksiin. AAmun otsikko: Lasta pantiin - Homelius tutkimuksiin! Reportteri ja homelius ovat hississä, homelius nojaa vahingossa hissien nappuloihin. Otsikoissa: Homelius painoi vahingossa NAPPULAA! tai Homelius painoi NAPPULAA -Homelius- \"Se oli vahinko!\" Homelius ja reportteri ovat syömässä. Homelius: \"Huhhu, en kyllä jaksa syödä kaikkea\", käy kippaamassa ruokaa komposti astiaan. Otsikoissa: Homelius otti LIIKAA! Homelius ja reportteri juttelevat. Homelius: Kävin viikonloppuna uimahallissa. Otsikoissa: Homeliuksella kostea viikonloppu! Homelius tapaa Hannu Jortikan ja tervehtii tätä koht ranskalaisilla poskisuudelmilla. Otsikoissa: Homelius suuteli jortikkaa! Homelius tapaa tärkeitä henkilöitä kutsuilla. Reportteri ottaa lopuksi vieraista ja homeliuksesta ryhmäkuvan jossa homelius seisoo oikeassa reunassa. Otsikoissa: HOMELIUS ÄÄRIOIKELLA Homelius on lomailemassa Ylläksellä. Hän menee Bar Kaappi nimeseen ravintolaan(joka on oikeastikkin olemassa ylläksellä) Reportteri bongaa Homeliuksen tämän tulessa pihalle barista. Otsikoissa: Homelius tuli ulos kaapista! Reportteri tapaa Homeliuksen kaupassa ja kysyy tältä mitä homelius kaupasta etsii. Homelius: Vaimo kirjoitti puutelistan Otsikoissa: Homeliuksen vaimo on puutteessa. Pariskunta juttelee riitan kahvilassa Se valmistamasi piirakka oli kyllä todella hapanta. Riitta huutaa: \"Minä teille happaman piirakan näytän\", ja osoittaa sormella yön yli levänneitä piirakan paloja. Näistä osa on ehkä jo julkaistukkin
Vee Vee wrote on 10/09/2013 at 21:04:
Lehtiotsikko: \"[joku artisti] on myynyt kultaa jo kolmella vuosikymmenellä\" Seuraavassa kuvassa kolmekymppisen näköinen nainen tervehtii iloisena vanhaa artistia: \"Hei isä!\" Artisti sanoo: \"Hei kulta\", mutta ajattelee: \"Ei tuota kukaan taida enää ostaakaan.\"
Vee Vee wrote on 10/09/2013 at 20:29:
Hämärä tyyppi istuu kahvilassa toimittajan kanssa. Tyyppi: \"Voin kertoa juorun\". Toimittaja innoissaan: \"Okei, paljasta pintaa syvemmältä!\" Riitta: Minä sulle paljasta pintaa syvemmältä näytän!\"
Vee Vee wrote on 10/09/2013 at 20:20:
Heimo työkaverilleen: \"Miten pukeutuisin Jarkon naamiaisiin?\" Työkaveri: \"Yllätä kaikki ja esitä häntä.\" Heimo on naamiaisissa aivan tavanomaisessa asussa ja pitelee käsissään tuuheaa irtileikattua kissan häntää.
PeeKoo PeeKoo wrote on 10/09/2013 at 18:10:
Messualuueella on iso paalu jossa lukee \"kohtauspaikka\". Maassa maakaa ihmisiä jotka juuri ovat saaneet kohtauksen.
Pertti Kujala Pertti Kujala wrote on 10/09/2013 at 18:08:
Heimo esittelee : Meidän seuraava vieraamme on arvovaltanen.Seuraavassa kuvassa mies esittäytyy; Hyvää päivää, olen Arvo Valtanen.
Helmeri Helmeri wrote on 10/09/2013 at 14:08:
Allan: \"No, mitenkäs sinä?\" Heimo: \"Sain juuri 5-kielisen kitaran\". Allan: \"Jaa, miten muka?\" Heimo: \"Kuudes kieli meni poikki\".
Helmeri Helmeri wrote on 10/09/2013 at 14:01:
Homeliusta haastatellaan: \"Mitenkäs suhtaudutte uuteen liikennesääntöön Helsingin kehä kakkosella?\" Homelius: \"En pidä siitä lainkaan\". Lehdessä: \"Homelius ei pidä Hesan kakkosesta\"
Helmeri Helmeri wrote on 10/09/2013 at 13:51:
kuva1: Heimo vihoissaan potkii tuoleja: \"Saatanan tuolit, aina tiellä\". kuva2: Tuoleissa on 666, risti alaspäin... ja ne nauravat Heimolle
Kai Harakka Kai Harakka wrote on 09/09/2013 at 20:37:
Fingerporin nyrkkeily- ilta vuonna 1960. Toisena pääottelun ottelijana Elis Ask. Kioskin luukulta pyydetään: \"Askin saanko tupakkia?\" Kaveri noutaa Elisin takin taskusta röökit. Toinen juttu: kaksi mammaa, ensimmäinen kysyy toiselta tämän tyttären ulkomaalaisesta poikaystävästä. Toinen vastaa: \"Alan pitää Tomista.\" Kolmannessa kuvassa sama mamma jatkaa punastuen:\" ... valitettavasti Tomkin pitää Alanista.\" Kolmas: Heimo puntaroi Vileniuksen tilannetta: \"Joukossa Asko viihtyy hyvin...\" ja seuraavassa kuvassa jatkaa: \"... toivottavasti Joukokin pitää siitä.\"
Pekka Iho Pekka Iho wrote on 09/09/2013 at 19:24:
Murheen murtamaa Heimoa lohduttaa joku ystävä: olen monet kerrat saanut lohtua Leinon säkeistä. Toisessa ruudussa Heimo seisoo avuttoman näköisenä Leinon Säkki Oy:n edessä säkkipino käsissä.
Franciscus I Franciscus I wrote on 09/09/2013 at 15:35:
Tunnettu suomalainen standuptikko mainostaa ; Kaikkien aikojen kiertue. Esitykset kello 12 .13 .14 .15 jne...
Vee Vee wrote on 09/09/2013 at 12:06:
Perhe-messuilla naistenmiehen näköinen mies mainostaa isosti osastollansa: \"Tunnista mahdollisuudet uuteen elämään\" Raskaana oleva nainen toteaa miehelleen: \"Sinulta meni vain minuutti.\"