Vieraskirja

Vieraskirja

 
 
 
 
 
 
Tähdellä * merkityt kentät ovat pakolliset.
Sähköposti-osoitteita ei julkaista.
Turvallisuussyistä IP-osoitteet tallennetaan 3.229.122.219.
Jos viestisi ei näy heti, se on mahdollisesti tarkistettavana.
Vieraskirjan ylläpitäjät pidättävät oikeudet moderoida, poistaa tai olla julkaisematta viestejä.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.
28136 entries.
tuli vaan mieleen tuli vaan mieleen wrote on 20/05/2014 at 21:53:
Onko Askolla jo ollut olutpanimoa? Kun tuolla mainoksessa luki \"rakkaudella pantu\".
tuli taas mieleen tuli taas mieleen wrote on 20/05/2014 at 21:41:
Maalimainoksessa lukee \"sävytys kuuluu hintaan\" ja kaupassa myyjä puhuu kuin ruuneperi miten on niin hieno väri että aurinkokin tippuu taivaalta kun tämän näkee. (sävyttää tarinaa) Poliisit jossain tilanteessa huutaa \"kutsukaa karhukopla paikalle\" ja sitten tulee minibussillinen yläosattomissa karvaisia äijiä paikalle. Telkussa näkyy viranomaistiedote \"vaarallinen karhu liikkuu fingerporin keskustan alueella\" ja toisessa kuvassa karvainen äijä pitää portsaria kainalossa ja poliisia toisessa ja remuaa kännispäissään. Joku lukee terveysruokamainosta kaverilleen kahvilassa ja rivo-riitta huutaa siihen \"minä teille hiivattoman piirakan näytän!\" Mistä hyvänsä mainoksesta mikä hyvänsä lupaus \"kaupan päälle\" ja myyjä viskoo kaupantekijäiset sinne kaupan katolle. Oliko jo semmoinen uutinen \"myydään kissan pesä tarpeettomana\" ja myyjä tuumaa ostajalle \"kuoli suolitukokseen\". Koirilla on haukkukisat. Kisoissa tulee puhetta koiralta tuomaristolle kuin käänteisesti Idolseissa: ei sustakaan ole mihinkään, aika läntä tuomariksi olet, sun äitis mielestä osaat ehkä arvostella koiria. Laitoksen ovella lukee \"koe-eläinlaboratorio\". Rotat istuvat minipulpeteissa ja kirjoittavat kokeita muutaman yksilön laatikoissa, joissa on kylttejä \"ylioppilaskirjoitus\", \"ajokorttikoe\", \"pääsykoe, hki lääkis\" ja niin päin pois. Homeliuksen näköinen, mutta ilkeämpi ikämaha on lääkärissä tuskaisen näköisenä \"tarvitsisin hiukan lisätukea\". Lääkäri ojentaa viagrapakettia johon henkilö tuumaa ilmeen muuttumatta \"ei kun pankille\". Asko polkee stepperiä ja katsoo lehtensä yli karvaista miestä hikipisaransa kanssa. Lehden kannessa lukee \"jos kohtaat karhun peräänny rauhallisesti\". Maailman vanhin ammatti tiedetään, sieltäköhän periytyy pankkitermit \"otto\" ja \"pano\". Askon luulisi innostuvan kun näkee tekstin \"ottomaatti\".
korjausehdotus korjausehdotus wrote on 20/05/2014 at 20:47:
Naiset keskustelivat facebookin hienouksista Rivo-Riitan kahvilassa. Toinen kertoo saaneensa viikon aikana jo yli kuusikymmentä tökkäystä. Rivo-Riitta toteaa siihen \"Minä teille tökätyn paikan näytän!\"
jari jari wrote on 20/05/2014 at 15:47:
1. Kelit lämpenee ja Heimo soittaa Askolle että lähdetään ajelee, laita nahkapuku päälle. Heimo ottaa moottoripyörän tallista ja odottaa Askoa joka ilmestyy paikalle SM tyyliin nahkavarusteissa, koppalakki päässä... 2. Kahvilan seinälle liimataan julistetta, jossa lukee Jeesus tulee oletko valmis. Riitta kommentoi tiskin takaa että hän tuli aamulla kolme kertaa ja on taas valmis tulemaan.
tästähän keksii... tästähän keksii... wrote on 20/05/2014 at 11:21:
\"Rakennustekniikka vetää opiskelijoita Hervannassa\"
Timo I. Timo I. wrote on 20/05/2014 at 09:46:
Allan kysyy Heimolta \"Lähdetkö kanssani ulos teelle.\"
Ville Viberg Ville Viberg wrote on 20/05/2014 at 06:25:
Näin keväisin siitepölytiedote on varmasti rasistien mieleen kun ympäri suomen karttaa lukee \"KKK\".
Mikko Mikko wrote on 20/05/2014 at 05:10:
Mies soittaa töistä kotiin, vaimo/tytär vastaa. \"Kokouksessa menee myöhään, lämmitä pitsa mikrossa ja katso vaikka telkkaria.\" \"Täällä on kova ukkonen, en voi laittaa mitään päälle\" sanoo kylpytakkiin sonnustautunut nainen. Ikkunan takana sateessa Asko tiirailee sisään myhäillen.
Einari Einari wrote on 19/05/2014 at 22:08:
Naiset keskustelivat facebookin hienouksista Rivo-Riitan kahvilassa.Toinen kertoo saaneensa viikon aikana jo yli kuusikymmentä tökkäystä. Rivo-Riitta toteaa siihen; miten sun paikat ovat kestäneet
jani jani wrote on 19/05/2014 at 18:48:
Golfkierros Heimo Vesa golfbägi selässä aloittaa pubissa muutamalla paarilla ja peli alkaa mukavasti, että ensin tulee muutama birdie (eli kauniita nuoria tyttöjä) sitten peli vähän epäonnistuu tulee tuplabogeja (tupla drinkkejä), kunnes herää niin on saavuttanut albatrossin (eli sängyssä golfbägi ja petolinnun näköinen nainen) tätä voi vielä jatkaa niin, että karkaa ikkunasta ja aamuyöllä syömässä hodaria (holari). (suu sinapissa) golfbägi on jokaisessa kuvassa läsnä ohessa lisää termeistä http://fi.wikipedia.org/wiki/Golftermit --- Muita aiheita golfista Heimo Vesa sängyssä vaimon kanssa. peitto ylhäällä, hölmistynyt ilme taakse päin katsoen, seinällä helsingin golf clubin vaakuna *Pallo ei menee sisään kun greeni on rei\'itetty tai hiekoitettu, holkitettu. (jokainen on yksi vaihtoehto) *liian lyhyeksi ajattu greeni, joka on liukas *putterissa liian paksu varsi, joten ote ei ole luonnollinen *putterin varsi kastunut, joten ote lipsuu
Ville Mikkonen Ville Mikkonen wrote on 19/05/2014 at 15:46:
Torilla tavataan! ( tavaus-kilpailu)
suippohuuli suippohuuli wrote on 19/05/2014 at 14:57:
Fingerporin ukko-miehet aamuehtoolla ennen kukonlaulua Rivo-Riitan aitan ovelle koputtelevat ja tinkaavat: Voitaasko me tullaha sammakkoa rapsuttamahan...?
jeah jeah wrote on 19/05/2014 at 11:47:
Pietari juristille taivaan portilla: \"Nyt on tarjolla pirun kuuma juttu\"
TiSa TiSa wrote on 19/05/2014 at 10:39:
Teologian opiskelijoille jaetaan erikoistyön aiheita. Yksi ilmoittaa: \"Nyt mulle riitti!\"
Joksa Joksa wrote on 18/05/2014 at 09:53:
\"Moottorijarrutus on tehokas tapa hidastaa auton nopeutta\" -> Auton vetokoukussa roikkuu köydestä moottori kun joku ajaa sillä
ebin ebin wrote on 18/05/2014 at 06:05:
kakhin aina kaunihimpi tokaisee hemmo setabileissä kurvikkaiden naisparien keskellä
heh heh wrote on 18/05/2014 at 05:08:
no mitäs minttu saa? minttusuklaatuutin
gurmee gurmee wrote on 18/05/2014 at 05:07:
kuka saa jälkiruuaksi minttu-suklaata? kimi
Andy Kuuluvainen Andy Kuuluvainen wrote on 18/05/2014 at 04:01:
Kuningaspari... ... Tanskan ja Ruotsin, ovat vierailulla Suomessa Taiteilija Pertti Jarlan (hetero sapiens) atelierissa, tutustumassa \"kuningaspari\"-stripin valmistumiseen, ensi viikon HS:n/Fingerpori ... korttipelissä kuningaspari=2 kunkkua
suippohuuli suippohuuli wrote on 18/05/2014 at 02:56:
Lööppikamaa: Kauppias Keskisen tyttärellä on sama vaihtamaton vaippa ollut jo yli vuoden...